”Hvem er jeg?” er et spørgsmål vi alle stiller. Et spørgsmål som skaber undren, frustration og som kræver selvindsigt, mod og vilje. Måske er det et af de spørgsmål, som igennem historien, er blevet stillet flest gange af os mennesker. Det stilles i det stille sind, sammen med andre og igennem alle livets aldre. Finder vi nogensinde svaret på det…? Her kommer en af mine vigtigste erfaringer og en lille øvelse, som for mig har været enormt effektiv og brugbar i min søgen efter svaret. Håber den også kan være brugbar for dig.   

I min søgen på besvarelse af spørgsmålet har jeg været vidt omkring. For hvornår finder man svaret og hvis svaret findes, hvordan følelse det så, at vide hvem man er?! Lever det op til de forventninger, som vi har til os selv eller de forventninger, som vi tror omverdenen har til os? Ja, det er ikke kun selve spørgsmålet, der fylder, det er også alle de tillægsspørgsmål, som svaret kan medføre, der skal tages stilling til. Hvorfor egentlig det? Hvorfor har vi brug for at stille flere spørgsmål, når vi har svaret inde i os selv på, hvem vi er? Denne del har også for mig været en lang rejse, som er endt med, at jeg faktisk slet ikke har brug for at vide, hvordan omverdenen forholder sig til mig. Jeg bruger derfor INGEN tid på at lave disse tillægsspørgsmål til ”hvem jeg er”. Min søgen efter svaret kommer derfor kun inde i mig og ændres ikke af noget udefra. Det i sig selv skaber en enorm ro og styrke. Dette kan sammenlignes med et indre træ. 

Jo mere stabilt træets stamme er, jo mindre bliver det påvirket af blæsevejret omkring det.

Mit indre træ blæser ikke omkuld/vælter efter hvem der puster på det. Min stamme er nu så tyk og har så dybe rødder, at jeg står bomstærkt og stabilt uanset, hvad/hvem/hvor det blæser fra. Og tro mig, det har bestemt været et sølle træ, som igennem tiden har styrtet rundt efter vinden. Når mit indre træ nu er solidt, har det for mig også været nemmere at åbne op til det indre – også den del af mig, som nogle gange bliver pakket væk og som jeg helst ikke vil se i øjnene. Det kræver mod! Men at åbne op for min sjæl og hele den verden, som er i mit indre og som sjældent italesættes blandt os mennesker, har virkelig været en bevidsthedsudvidelse og selverkendelse på højt plan. Jeg tror på, at verden er langt større og kompleks end det, vi kan se med vores fysiske øjne – både i os mennesker og uden for os. Mine erfaringer er klart, at når jeg tør lytte til mit indre og være tro mod mig selv, så bliver det mere og mere klart for mig, hvem jeg er… og også hvad jeg skal i mit liv. 

ØVELSE: sæt dig et roligt sted, tøm hovedet for tanker og fokuser på dit åndedræt. Hver gang der kommer en ny tanke forbi, lader du den flyve og fortsætter dit fokus på åndedrættet. Visualiser nu, at du lige under din navle (i solar plexus) planter et lille lysende og spirende frø. Frøet stammer fra et stort smukt egetræ. Forestil dig at frøet med tiden laver stærke og stabile rødder ned igennem dine fødder og videre ind i Moder Jord. Frøet vokser, når du tænder for din indre sol og lader den varme og skinne på dit solar plexus. Hver dag skal du i 5-10 min gentage øvelsen, indtil du kan mærke at frøet har slået rødder og nu blot skal have sollys. Så sender du sollys i 10 min hver dag. Imens du sender sollyset til dit solar plexus, siger du også mantraet:” Jeg er power”. Mantraet gentages 500-1000 gange uafhængigt af øvelsen i løbet af dagen. Denne øvelse kræver, at du får kontakt til dit indre og giver dig selv tid og ro. Læg mærke til dine følelser undervejs og træets tilstand. Mærk om det skal have mere opmærksomhed, lys eller ro for at vokse sig stort og stærkt. 

Med et stærkt indre træ, slipper du for at bruge energi på alle de tanker og tillægsspørgsmål, som opstår, når du prøver at besvare spørgsmålet ”Hvem er jeg” og som bunder i det omkring dig og ikke i dig. Brug nu energien på dig selv og det du mærker i dig. Du vil opdage, at du rummer så uendeligt meget mere end det, du ser i spejlet. 

Jeg håber, at du med denne lille observation og øvelse, kan bruge det bevidst og aktivt i din søgen efter dit eget svar på spørgsmålet. Husk du er fuldstændig fantastisk og magisk som menneske – uanset hvordan du lader dig påvirke af dine omgivelser. Søg efter dit stabile indre træ, som står stærkt og som ikke vælter rundt efter, hvem/hvad der blæser på det. Denne søgen er et godt skridt på vejen til den indre ro, som er nødvendig for at ”høre” svaret på det store spørgsmål. Jeg sender dig al den magiske lysende energi, som kan hjælpe dig i din søgen….

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at finde den indre ro. Jeg vil ELSKE at heale dig. 

Categories:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *