MARLENE NØRHAVE

Hos MARLENE NØRHAVE finder du dansk designet og produceret brugskunst i glas af høj kvalitet.

På shop-siden finder du mine favorit-produkter, bl.a. de mange forskellige lysestager, æggebægre, livstræer, engle og ophæng.

Glas er et unikt materiale, som afhængigt af lyset og solens stråler kan skifte udtryk. Det er den effekt der udnyttes i mange af produkterne, da bl.a. lysestagerne er bygget op af både transperant og gennemfarvet kvalitetsglas.

Det er kærligheden for det unikke, de skæve vinkler - og ikke mindst kvalitet der gør, at alt produceres på lokalt værksted i Nordjylland af designer og kunstner Marlene Nørhave.

Marlene er sjælen bag og fundamentet for brandet MARLENE NØRHAVE. Hun har som designer og kunstner, et stort krav til originalitet og vægter det unikke i hver enkelt design højt.

FORHANDLER

Marlene Nørhave's produkter kan du finde i forskellige butikker rundt om i Danmark. Se alle på forhandlerlisten i menuen for oven.

Bl.a. forhandles det her:

- Trapholt, Kolding

- CasaCasa, Aalborg

- Galleri Bo, Skagen

Der kommer løbende nye forhandlere.

Skulle du være interesseret i at blive forhandler af produkter fra Marlene Nørhave, så kontakt mig på:

kontakt@marlenenorhave.dk

eller 23 95 96 71

 

 

 

NYHEDER

Efteråret er kommet - med regn og rusk i træerne. Det er nu hyggeligt at stearinlysene, tæpperne og strømperne igen skal findes frem. Jeg elsker efteråret og de mange smukke jordfarver. Farver som også sniger sig ind på værkstedet.

Glæder mig nu også til brændeovnen igen knitre og skaber hygge.

Produktionen af julevarer er nu i fuld gang og de første forhandlere har fået de første juleleveringer. Så lige nu drømmer jeg om nisser, juletræer og lædersnor!!

Nyd jeres efterår.

Årets sidste udstillinger er:

17-18/11 - Julemarked på Horsens fængsel

16-23/12 - Julemarked på Gl.Torv i Aalborg

30/11-20/12 - Julemarked i Ridehuset Århus

 

FRI FRAGT i shoppen

 


Øreringe i transparente farver


CHI ocean udgaven


ALFA lysestager

Find produkterne i webshoppen øverst.....